• humgor

ONLINE MAKETTVERSENY!

Online, 1:72-es, földi harci jármű makettverseny a dvmodel.com szervezésében.


A www.dvmodel.com makettezéssel foglalkozó blog egy online makettversenyt indít, a következő feltételekkel:

· A verseny csak online térben folyik, a versenyt a dvmodel.com weboldal szervezi

· Nevezhet minden 18 évét meghaladó Magyarországon élő, természetes személy, bármilyen, 1:72-es méretarányú, saját építésű, földi jármű makettel. A makettek elkészítési idejére és témájára vonatkoztatva nincs egyéb megkötés.

· Nevezni a www.dvmodel.com weblapon található nevezési űrlapot letöltve és azt e-mailben visszaküldve lehet: dvmodel25@gmail.com A nevezési lap mellé minimum 5db, maximum 8 db, jó minőségű, nagy felbontású fotót kell mellékelni a makettről, lehetőleg úgy, hogy a makett minden része jól látszódon. A háttér lehetőség szerint legyen egyszínű semleges, vagy akár természeti.

· A verseny csak akkor indul el, ha minimum 10 különböző személy benevez rá.

· Nevezni november 2.-án 10:00 órától november 25.-én 23:00 óráig lehet. Mindenki 1db alkotással nevezhet. / dvmodel25@gmail.com

· A verseny értékelése: a versenyt nem zsűri értékeli, hanem azok, akik alkotást küldtek be. Ez azt jelenti, hogy mindenki, aki nevezett a versenyre, szavazhat a beérkezett alkotásokra, és csak azok. Mindenkinek egy szavazata van, amelyet magára nem- csak a másik munkájára adhat le.

· A beérkezett műveket a www.dvmodel.com oldalon megjelentetjük. Így minden nevezőnek lehetősége van leadni a szavazatát december 1.-ig. Azok a szavazatok érvényesek csak, amelyek 2020 november 26-a 10:00 óra és december 1.-e 23.00 óra között érkeznek be az dvmodel25@dvmodel.com e-mail címre.

· Az első három versenyzőt díjazzuk oklevéllel. A főnyeremény egy Revell- SS 100 Gigant with Transporter & V2.
NEVEZÉSI LAP
Nevezési_lap_1_72_online_makettverseny_
.
Download • 20KB124 megtekintés0 hozzászólás