• humgor

Miért?

Több kérést kaptunk mostanában az oldal kapcsán, íme néhány válasz.Mi is ez az oldal?

Szerettünk volna egy olyan magyar minőségi makettező oldalt elindítani, ami egy kicsit hiánypotló. Több minőségi oldal is van külfödön, kicsit megirigyeltük őket.


Megirigyeltük mert a magyar makettező társadalomban rengeteg szép munka születik, sőt... de ezek valahogy nem kerülnek egy minőségi helyre összegyűjtve, mint több országban.

Van a social media, ahol két-három fotó feldobva, belinkelve ugyanaz több helyre. De a minőségi tartalom és a háttér?


Szóval a terv egy magyar makettező weboldal, ami méltón mutatná be a helyi maketteket, ráadásul angol nyelven is elérhető, így kicsit a világnak is megmutatja, milyen fasza makettezők élnek itt, de ugyanakkor betekintést nyújt külföldi makettezők életébe is.

Kik készítik?

Én magam is - az ötletgazda - makettező vagyok és akik ide írnak, vagy küldenek munkákat nyilván azok is. Szuper emberek kezdtek el csatlakozni az oldalhoz és küldeni anyagot, fotót, stb. Láttok már pár visszatérő nevet, de volt már külföldi vendégünk is.


Nagyon büszke vagyok ezekre a magyar munkákra. Az oldal lévén már most kicsit meg tudtunk magunkat mutatni külföldön. Szóval alapvetően én készítem, de egyre több jó anyag talál meg, ami nagyon megtisztelő! Szuper emberek álltak az oldal mellé.

Miből indult?

A saját kis pénzből. ( ne szóljatok a feleségemnek ) Ez jelenleg egy non profit oldal (inkább lose profit ). Amit tudtam, mindent magam csináltam meg, a költségeket is én fizetem és tolom bele az energiám és a pénzem. Akik ide küldenek és írnak azok is a saját erőforrásaikat használják.


Ha majd úgy adodik, szívesen teret engedünk a támogatóknak, hírdetőknek, stb., szívesen együtt működunk a makettező élet gyártóival és forgalmazóival, hogy minél jobb legyen az oldal.


Mikor?

Van rendes munkám, nem is kevés munkaidővel. És családom. Így én éjszakánként vagy hétvégén nyomom. Nagyon sok időt elvesz egy-egy cikk összeírása, formázása, szerkesztése. Akik ide írnak - azoknak is.


Mi a cél?


A cél az, hogy ne csak a Facebookon legyen elszorva a magyar tartalom, hanem legyen egy igényes weboldal. Legyenek fent igényes, szép munkák. Legyen fent háttér, érdekes történetek. Találja meg a jó dolgot is fent a profi, de az amatőrök, a kezdők a gyerekek és az örök gyerekek is makettezzenk. Legyenek fent egy helyen a versenyek, majd a beszámolók. Legyen fent börze, vagy forum ( ha még életképes egy ilyan a social media korában) és legyen fent olyan cikk, amely segít tovább fejlődni, ötleteket gyűjteni.


Mi lesz most?

Kellenek a jó anyagok és a sztoryk. Ha van ilyen küld el. Ha valakit tudnál ajánlani, ajánlj. Ha van egy jó írásod, jelezd. Ha van egy frankó klubbod, mutasd be. Ha van ötleted írd meg.


Hogy tudsz segíteni?

Ha tetszik, olvasd, majd ajánld. Oszd meg, mert a Facebook néha megviccel bennünket. Azt már észrevettük, hogy a II.- ik világháborús német technika vagy a modern orosz nem tetszik a Facebook-nak, mert ha megosztunk egy ezzel kapcsolatos cikket, sokszor jegelik az oldalt. De szinte a legtöbb esetben, ha a képen valamilyen harci eszközt lát a Facebook revizor.... Szóval ha teszik, mond el másoknak is.


Kiss Tamás

www.dvmodel.com

dvmodel25@gmail.com


92 megtekintés0 hozzászólás