• humgor

Felhívás Gyártók és Forgalmazók részére!

Tisztelt Gyártó/Forgalmazó!

A www.dvmodel.com alapítójaként írok Nektek/Önöknek.


Nemrégen indítottuk el a www.dvmodel.com-ot, amely már rövid idő alatt nem várt sikert ért el. Van olyan írásunk, amelyet már közel 1500-an olvastak el.


Egy igényes - makettezéssel foglalkozó – weblapot építünk. Úgy néz ki a közösségi média ellenére is egyre többen szeretnek igényes, a makettezéssel foglalkozó-, építéseket megjelenítő-, hátteret mutató weblapot olvasni. Az oldal fejlődik, bővül és egyre több tartalmat, egyre nagyobb mennyiségben fogunk tudni rá tölteni.


Kaptunk mostanában megkeresést forgalmazók és gyártók felől, hogy valamilyen formában részt vennének az oldal életében. Úgy gondoljuk, hogy úgy lenne fair, ha valakit érdekel a velük való közös munka, annak a feltételei bárki számára transzparensek legyenek – mindenkinek ugyanolyan feltétel kínálva. Ennek kidolgozása 2021-re marad.


Tehát nem tudunk még ezekre a megkeresésekre igent mondani, de úgy döntöttünk, hogy minden forgalmazót, gyártót nagyon szívesen megjelenítünk az oldalon – aki szeretné- egységes keretek között, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül.


Minden gyártó és forgalmazó számára szeretnénk egységesen 3 megjelenési lehetőséget biztosítani egy kijelölt időszakban. A megjelenés formája 3 klasszikus cikk, amelyben a forgalmazó/gyártó be tud mutatkozni vagy valamilyen témát feldolgozni. Csak forgalmazó esetén a bemutatkozó cikk tartalmazhatja a lényegesebb dolgokat az online és/vagy fizikai bolt kapcsán, amelyet a forgalmazó fontosnak tart. (kiemelt termékek, érdekes aktualitások a cégről, stb.) Gyártó esetén szólhat történetről, háttértől, hol lehet a termékeket beszerezni. Mindkét esetben max. 6 db jó minőségű fotóval. Hogy mindenkinek egységes legyen ez a lehetőség, ez a három megjelenés, 2021. február 28-ig él.

Az írások megjelenése a beérkezés sorrendjétől függ és havonta egy írás jelenhet meg egy adott cégtől.


Sziasztok!/Üdvözlettel:


Kiss Tamás

www.dvmodel.com

dvmodel25@gmail.com

https://www.facebook.com/dvmodelcom

https://twitter.com/dvmodel


432 megtekintés0 hozzászólás