Akarsz egy jó csajt? Mac Modelisme


Gondolom ez lehetett a jelszó, amikor ennél a kis cégnél elkezdték a női figurákat megtervezni alig több, mint egy éve. Majd azért rajzoltak mellé pár nem női érdekes figurát. Meg kutyát. Ja meg nagyon szuper kiegészítőket.Egy éve működik a projekt és ez a kis francia cég több figurát és más érdekes dolgokat is értékesít 1:24-ben és 1:18-ban is. Érdekes a szortiment, mert láthatóan az 1:24-es autók világ környékén próbálnak mozogni a figuráikkal és a kiegészítőikkel, így lehet tőlük beszerezni érdekes dolgokat.Itt például Stig ( Top Gear )

Fotó: macmodelisme.com

Vagy éppen Vin Diesel ( Fast & Furious )

Fotó: macmodelisme.com

De van rengeteg szuper kiskutya is.

Fotó: macmodelisme.com

De amúgy a csajok se rosszak.

Fotó: macmodelisme.com

Fotó: macmodelisme.com

Fotó: macmodelisme.com

Fotó: macmodelisme.comA figurák nagyon egyediek, jól megszerkesztett termékek. Nagyon érdekesen lehet őket egy 1:24-es diorámába beállítani. Nemcsak figurákkal foglalkoznak, hanem rengeteg kiegészítő, alkatrész és tartozék is van a kínálatban, amelyek kimondottan az 1:24-es autós, abból is a sport vagy izomautós témákhoz passzolnak.

A weblapon látható a törekvés a minőségi munkára és, hogy a weboldal jól működjön. De azért vannak még problémák. Az oldal néha nem vált át angol nyelvre, csak francián tölt be , nehezen derül ki, hogy hogyan tudsz rendelni pontosan és nagyon hiányzik még a háttér is. De nagyon reménykeltő.


https://macmodelisme.com/


124 megtekintés0 hozzászólás