• humgor

A makettezés első lépcsői - egy érdekes sorozat kisebb gyerekeknek.

Frissítve: 2020. nov 5.

Az tény, hogy sokan azért kezdtünk el makettezni, mert láttuk, hogy édesapánk makettezik. Ilyenkor a kisgyerek már kerülgeti a szülőt, hogy is is szeretne " összerakni valamit, illetve inkább játszani a kész makettel. És itt még olyan kisemberekről beszélünk, akik tényleg kicsik, hiszen ezek a szettek már akár 4 éves kórtól összerakhatók.

Több gyártónak van már olyan kitje, vagy sorozata, amelyet pici gyerekek is el tudnad kezdeni, de a ragasztás és festés mindig egy nagy lépcső a gyerekeknek. Ezért szeretnénk bemutatni Nektek a Revell egy sorozatát, amely egy kicsi előszobája a makettezésnek, ráadásul úgy, hogy az összerakott remekművel játszani is lehet. És bizonyos életkor alatt az a legfonosabb.


A sorozat pár éve már létezik, és egyre több új készlet jelenik meg, természetesen úgy, hogy közben némelyik cserélődik.


Így nézet ki a piros versenyautó:Nekem két fiam van, akik anno a járgányokat kapták és nagy örömmel összerakták. Már most az elején szeretném leszögezni, hogy az szerintem önmagában nem igaz, hogy egy négy éves gyerek leül, és ezt önmagától összerakja. De apa segítségével ez egy nagyon szuper apa-gyerek program. A JUNIOR KIT sorozat lényege, hogy egy "csavarhúzó" segítségével kell az alkatrészek többségét összecsavarni és a kocsit "díszitése" pedig a klasszikus matrica megoldással működik. Minél idősebb a gyerek, annál gyorsabb és könnyebb a művelet.


Így a fekete:Íme a bűvős csavarhúzó:

A matrica és egy részlete és az alkatrészek:A kész autók szerintem nagyon vagányak. A kerekükön gurulnak, az ajtók nyilnak. Összerakás után nagyon strapabíróak, szuperűl lehet velük játszani. Nagy élémegy egy kismbernek, hogy gyakorlatilag saját maga rakja össze a játékát, ez mindenképpen sikerélmény.


Egy kis összerakás:


Video:
95 megtekintés0 hozzászólás